برخورد یک دستگاه پراید با عابر پیاده در منطقه گیلاوند

رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی شهرستان دماوند از برخورد یک دستگاه خودرو پراید با عابر پیاده در منطقه گیلاوند خبر داد.
مسعود علیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند با اعلام این خبر اظهار کرد: این حادثه امروز صبح ساعت امروز مقابل اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند در منطقه گیلاوند رخ داد که بلافاصله توسط عوامل اورژانس فردم مصدوم شده مرد 64 ساله بود به بیمارستان سوم شعبان دماوند انتقال یافت.
وی افزود: این فرد آسیب دیده به علت جراحت شدید به حالت کما رفت که با تلاش عوامل اورژانس 115 شهرستان دماوند احیا شد و سریعاً توسط یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان تهران اعزام گردید.
لازم به ذکر است راننده خودروی پراید پس از وقوع حادثه متواری گشت که توسط عوامل نیروی انتظامی شهرستان دماوند در اولین چهار راه منطقه گیلاوند دستگیر شد.
انتهای پیام/