دیدار رئیس اداره آتش نشانی دماوند با سرپرست جدید جمعیت هلال احمر/ افزایش هماهنگیهای لازم برای ارائه خدمات ایمنی و امدادرسانی

محمد علیپور، رئیس اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دماوند به همراه فرماندهان عملیاتی این اداره، با سرپرست جدید جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند دیدار کردند.
به گزارش پایگاه خبری تارود، در این ملاقات که در دفتر سرپرست جدید جمعیت هلال احمر برگزار شد، طرفین به بررسی همکاریهای مشترک و افزایش هماهنگیهای لازم در زمینه ارائه خدمات ایمنی و امدادرسانی پرداختند.
رئیس اداره آتش نشانی دماوند ضمن تبریک به سرپرست جدید جمعیت هلال احمر، بر اهمیت همکاریهای بینسازمانی در راستای افزایش امنیت و سلامت شهروندان تأکید کرد.
سرپرست جدید جمعیت هلال احمر نیز با ابراز خرسندی از این دیدار، بر لزوم همافزایی و تعامل بیشتر میان دو نهاد برای بهبود خدماترسانی به مردم تأکید نمود.
انتهای پیام/