دومین جشنواره کیک، دسر، شیرینی و غذاهای محلی در دماوند به مناسبت هفته فرهنگی

دومین جشنواره کیک، دسر، شیرینی و غذاهای محلی در شهرستان دماوند به مناسبت هفته فرهنگی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، به مناسبت هفته فرهنگی شهرستان دماوند، دومین جشنواره کیک، دسر، شیرینی و غذاهای محلی روز دوشنبه ۱۷ شهریورماه، به همت آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای «ونوش» و با حضور مسئولان محلی، هنرمندان عرصه آشپزی و جمع زیادی از علاقه‌مندان برگزار شد. این رویداد رنگارنگ در مجتمع تجاری سنتر دماوند فضای پرشور و صمیمی را رقم زد که عطر و طعم فرهنگ غذایی منطقه در آن به مشام و چشم همگان رسید.

این جشنواره با هدف ترویج تغذیه سالم، پاسداشت سنت‌های غذایی ایرانی، معرفی غذاهای بومی و ارتقاء مهارت‌های آشپزی شکل گرفته بود.

هنرجویان آموزشگاه ونوش در غرفه‌های متنوع، انواع کیک‌ها، دسرها، شیرینی‌های سنتی و مدرن، و غذاهای محلی را با آراستگی و ذوق هنری خاصی به نمایش و فروش گذاشتند.

مهارت آنان در پخت، تزئین، و ارائه محصولات نشان از ترکیب خلاقیت و دانش فنی در آموزش‌های این مرکز داشت.

علاوه بر نمایش و فروش محصولات، فضای جشنواره به محلی برای گفتگو، تبادل تجربه و آموزش نکات کلیدی آشپزی بین استادکاران و بازدیدکنندگان تبدیل شده بود.

از جمله مهمانان ویژه مراسم، حجت‌الاسلام نورمحمدی رئیس اداره تبلیغات اسلامی دماوند، علی افضلی رئیس اداره میراث فرهنگی، خدامرادی رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای دماوند، زعفرانی امور بانوان مشاور فرماندار دماوند، کرمانی مسئول بخش فرهنگی شهرداری دماوند بودند که با بازدید از غرفه‌ها و گفت‌وگو با شرکت‌کنندگان، روند فعالیت‌ها را مورد تحسین قرار دادند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا