درخواست نصب فرستنده سوم دیجیتال در شهر «دماوند»

درخواست نصب فرستنده سوم دیجیتال در شهر «دماوند»

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، شهروندی طی پیامی نوشت: با سلام، پوشش شبکه‌های دیجیتال صداوسیما در شهر «دماوند» واقع در شرق استان «تهران»، از طریق دو ایستگاه تلویزیونی قلعه پا و کوه قوچ تامین می‌شود.

در ایستگاه «قلعه پا» که مناطق مرکزی شهر از آن استفاده می‌کنند، بسته‌های اول و دوم به ترتیب روی کانال‌های ۴۲ و ۴۸ پخش می‌شود.

در ایستگاه «کوه قوچ» هم که مناطق جنوبی و برخی شهرک‌ها و روستاهای اطراف را پوشش می‌دهد، بسته‌های اول و دوم به ترتیب روی کانال‌های ۲۹ و ۳۵ قابل دریافت هستند.

اما متاسفانه تاکنون فروردین ۱۴۰۰ در هیچ یک از این دو ایستگاه، فرستنده سوم دیجیتال نصب نشده است.

از این طریق از مدیران فنی سازمان صداوسیما درخواست می‌کنیم تا زمان راه‌اندازی ایستگاه پرقدرت «پردیس» (که حل مشکلات دریافت شبکه‌های دیجیتال در مناطق شرقی استان تهران به راه‌اندازی آن منوط شده است)، در خصوص «نصب فرستنده سوم» در ایستگاه‌های فعلی دماوند اقدام کنند تا شهروندان و مسافران این شهر پر رفت و آمد هم حداقل امکان دریافت هشت شبکه اچ‌دی را داشته باشند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا