درخشش تیم «عصر جدید» واحد دماوند در کرسی‌های آزاداندیشی کشور/ تیم مناظره دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در محور اجتماعی، با پیروزی قاطع بر تیم استان فارس، به جمع ۱۵ تیم برتر کشور راه یافت

تیم دانشجویی «عصر جدید» از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در مرحله سوم مسابقات کرسی‌های آزاداندیشی کشوری که به صورت مجازی و در محور اجتماعی برگزار شد، با موضوع مناظره «با احیای ازدواج می‌توان از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند ازدواج سفید جلوگیری کرد» توانست با عملکرد درخشان خود در میان پانزده تیم برتر کشور جای گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، اعضای این تیم شامل محمدرضا قاسمی، محمد مقدمی، محمدرضا احمدی‌نسب و محمدمتین ایرانمنش هستند و حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی نیز به عنوان استاد مشاور هدایت علمی تیم را برعهده داشت.

تیم «عصر جدید» که با قید قرعه در جناح موافق گزاره مناظره قرار گرفته بود، با اختلاف امتیاز قابل توجهی در برابر تیم منتقد «حق‌طلبی» از استان فارس به پیروزی شیرین دست یافت و به مرحله بعدی رقابت‌ها صعود کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به اساتید، دانشجویان و کارکنان واحد، از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر اعضای تیم و استاد مشاور تقدیر کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا