دادستان شهرستان دماوند: پیگیری مستمر مطالبات مردم از ساماندهی سگ‌های ولگرد تا بررسی نحوه واگذاری اراضی

دادستان شهرستان دماوند، در نشست مشترک با هیئات امنای محلات، بر استمرار جلسات و پیگیری مداوم مطالبات مردمی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، محمد زارع ضمن اشاره به هماهنگی با امام جمعه شهرستان دماوند برای برگزاری جلسات بعدی، یادآور شد که طرح‌هایی همچون آب «چشمه‌اعلا»، کنترل خدمات مدارس و موضوع ساماندهی سگ‌های ولگرد پیش‌تر نیز در دستور کار بوده است.

وی ادامه داد: شخصاً چندین بار در هفته با مدیر خدمات شهرداری تماس داشته و دستور کتبی جمع‌آوری سگ‌های ولگرد صادر کرده است.

دادستان شهرستان دماوند به اختلاف نظرها و شکایات انجمن‌های حامی حیوانات اشاره کرد اما تأکید نمود که مصوبه‌ای قضایی برای جمع‌آوری و ساماندهی این سگ‌ها وجود دارد و نیروی مشخصی برای این کار گمارده شده است.

زارع همچنین خواستار ارائه گزارش مکتوب درباره اراضی بلااستفاده همراه با مستندات شد و گفت که این موضوع نیز پیش از جلسه در حال پیگیری بوده است.

وی گفت: با دعوت از نمایندگان ارتش و رعایت چارچوب‌های قانونی، تلاش خواهیم کرد منافع عمومی را تأمین کنیم.

دادستان شهرستان دماوند در پایان تصریح کرد: پیگیری نتایج و ارائه بازخورد به مردم وظیفه همیشگی است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا