حادثه آتش‌سوزی در کارگاه باطری‌سازی شهر رودهن مهار شد

یک باب ملک تجاری باطری‌سازی در ابتدای کوچه چکاوک شهر رودهن دچار آتش‌سوزی شد که با حضور به‌موقع نیروهای آتش‌نشانی شهرداری رودهن از ایستگاه شماره دو و با پشتیبانی ایستگاه مرکزی، حریق به‌طور کامل اطفا شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، این حادثه عصر امروز دوشنبه رخ داد و با گسترش سریع آتش، احتمال سرایت آن به واحدهای تجاری و ساختمان‌های مجاور وجود داشت. اما با اقدام سریع و هماهنگ آتش‌نشانان، آتش مهار و از بروز خسارات بیشتر جلوگیری شد.

به گفته شاهدان محلی، دود غلیظ و شعله‌های آتش از فاصله دور قابل مشاهده بود و موجب نگرانی کسبه و ساکنان محل شد. خوشبختانه، این حادثه تلفات جانی نداشت، اما خسارات مالی قابل توجهی به تجهیزات و اموال داخل کارگاه وارد شد.

 آتش‌نشانی رودهن ضمن تأکید بر رعایت نکات ایمنی در اماکن صنعتی و تجاری، از کسبه و صاحبان واحدهای تولیدی خواست تا نسبت به نصب تجهیزات ایمنی و رعایت اصول پیشگیری از حوادث مشابه اقدام کنند.

شهروندان در صورت مشاهده هر گونه حادثه آتش‌سوزی، می‌توانند با شماره ۱۲۵ تماس گرفته و مراتب را به آتش‌نشانی اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا