جلسه بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی شهرستان دماوند با امام جمعه بخش رودهن/ حجتالاسلام حسینی: مسئولین با نظارت مستمر و مؤثر بر بازار جلوی گرانفروشی در بخش رودهن را بگیرند/ تلاش اصناف باید ترویج فرهنگ انصاف، احسان و نیکوکاری در جامعه باشد

جلسه بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی شهرستان دماوند با امام جمعه بخش رودهن برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و روزهای پایانی سال، جلسه بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی با حضور حجتالاسلام سیدمحمد حسینی امام جمعه بخش رودهن، فضلعلی رئیس اداره صمت شهرستان دماوند، صادقعلی مسئول بسیج اصناف دماوند و برخی دیگر از مسئولین، بازاریان و فعالان اقتصادی در سالن جلسات مسجد انصارالحسین(ع) شهر رودهن برگزار گردید.
در این جلسه امام جمعه بخش رودهن بیان کرد: تلاش اصناف باید ترویج فرهنگ انصاف، احسان و نیکوکاری در جامعه باشد.
وی افزود: در کنار مشکلات معیشتی و گرانفروشی، حس عدم نظارت، افراد گرانفروش را جسور می کند.
حجتالاسلام حسینی گفت: از مسئولین نظارت بر بازار انتظار است که با نظارت مستمر و مؤثر بر بازار جلوی گرانفروشی در بخش رودهن را بگیرند.
وی عنوان کرد: بسیج تبدیل به محل تربیت انسانهایی متعهد و باایمان، کارآمد و خدوم، دلسوز و مردمدار، آگاه و توانمند که برای پیشرفت کشور و حل مشکلات مردم، شبانهروز در عرصههای مختلف در تلاش هستند، شده است.
انتهای پیام/