تظاهر روزه‌خواری خط قرمز دستگاه قضایی و پلیس؛

تدوام گشت‌های نظارت پلیس اماکن شهرستان دماوند بر فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان/ یک واحد صنفی در شهر رودهن به علت حرمت شکنی در ماه مبارک رمضان و عرضه قلیان پلمب شد

یک واحد صنفی در شهر رودهن به علت حرمت شکنی در ماه مبارک رمضان و عرضه قلیان پلمب شد.

روز سه‌شنبه ۲۱ اسفندماه طی گشت نظارت پلیس اماکن شهرستان دماوند بر فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان از ۱۲ واحد صنفی شهر رودهن بازدید به عمل آمد.

در این گشت طی هماهنگی قضایی یک مورد پلمب واحد صنفی به علت عرضه قلیان و سه مورد دیگر هم اخطار کتبی به‌علت عدم رعایت قوانین حفظ حرمت ماه مبارک رمضان داده شد.

واحدهای صنفی که مجوز فعالیت دریافت نکرده باشند، توسط گشت‌های نظارتی پلیس اماکن آنی پلمب و اعمال قانون می‌شوند و تا آخر ماه مبارک رمضان اجازه فعالیت به آنان داده نخواهد شد.

فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان به سه بخش پذیرایی در داخل، بیرون بر و فعالیت در طول مدت اذان مغرب تا اذان صبح تقسیم می‌شود.

شایان به ذکر است اغذیه فروشان در ماه مبارک رمضان بدون اخذ مجوز از اماکن اجازه فعالیت ندارند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا