برگزاری پویش «پرچمداران کوچک» در شهرستان دماوند/ نسل سلیمانی‌ها، پرچمداران آینده کشور

پویش «پرچمداران کوچک» به همت امور بانوان اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند، با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی و مسئول امور بانوان این اداره در مدرسه پویش از مدارس منتخب طرح «همیار پیام رحمت» برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، هدف این پویش، تبیین جایگاه پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان نماد هویت ملی و تقویت روحیه وفاداری و عزت در میان دانش‌آموزان عنوان شده است.

در این برنامه، دانش‌آموزان با مفاهیم معنوی پرچم و رشادت‌های شهیدان سرافراز کشور به‌ویژه سردار حاج قاسم سلیمانی آشنا شدند و با اجرای سرودهای حماسی، شور ایرانی و انقلابی را به نمایش گذاشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نورمحمدی رئیس اداره تبلیغات اسلامی دماوند در پایان مراسم، بر تداوم فعالیت‌های فرهنگی در مدارس شهرستان و تربیت نسلی مؤمن، بصیر و خدمت‌گذار برای آینده ایران اسلامی تأکید کردند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا