برگزاری طرح «دیدار سلامت» در روستای وادان شهرستان دماوند با حضور ۱۶ تیم تخصصی

طرح «دیدار سلامت» با حضور بنداد کرمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند و مشارکت ۱۶ تیم تخصصی سلامت، در روستای وادان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در این برنامه، تیم‌های بهداشتی با مراجعه خانه‌به‌خانه به اهالی، طیف گسترده‌ای از خدمات از جمله ارائه خدمات اولیه بهداشتی، انجام غربالگری‌های سلامت، ارزیابی فشار خون و قند خون، ارائه مشاوره‌های فردی و خانوادگی، آموزش‌های مرتبط با بهداشت و همچنین بازدید از محیط‌های عمومی و محل‌های کار برای ارزیابی بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای را انجام دادند.

بنداد کرمانی با تأکید بر اهمیت اجرای این طرح، هدف اصلی را ارتقای سطح بهداشت عمومی، پیشگیری از بیماری‌ها، افزایش آگاهی مردم نسبت به مراقبت‌های اولیه، و معرفی نقش مهم نظام ارجاع و پزشکی خانواده عنوان کرد.

وی تصریح کرد که حضور فعالان حوزه سلامت و ارتباط نزدیک با مردم، زمینه‌ای فراهم می‌کند تا نقش اثرگذار نظام سلامت در بهبود کیفیت زندگی شهروندان بیش از گذشته شناخته و درک شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا