بررسی مسائل و مشکلات اراضی منظریه شهرستان دماوند در بازرسی کل استان تهران/ 3.7 هکتار از اراضی منظریه برای تعیین تکلیف راهبردی به شورای عالی شهرسازی اعلام شد

به منظور بررسی و ارائه راهکارهای اجرایی و قانونی برای حل مشکلات اراضی شهرستان دماوند، به ویژه موضوع الحاق اراضی موات منطقه موسوم به منظریه به بافت شهری، نشست کارگروه بررسی الحاق این اراضی با حضور افشین سهرابخان، بازرس کل استان تهران، مدیرکل راه و شهرسازی استان، مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان و مسئولان شهرستان دماوند در محل بازرسی کل استان تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، در این جلسه، راهکارهای قانونی برای الحاق این اراضی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد سههفت دهم هکتار از اراضی منظریه برای تعیین تکلیف راهبردی به شورای عالی شهرسازی اعلام شود.
بازرس کل استان تهران و رئیس منطقه یک سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر رعایت عدالت و صیانت در احقاق حقوق شهروندی و سرمایهگذاران در چارچوب قوانین و مقررات، بر ضرورت حفظ بیتالمال و حقوق قانونی مالکان زمین با رعایت موازین شرعی تأکید کرد و خواستار حل مسائل و مشکلات اراضی مورد بحث در کوتاهترین زمان ممکن شد.
وی همچنین تصریح کرد بر اساس قوانین موجود، هر گونه تغییر کاربری، تفکیک اراضی، ساختوساز و دیوارکشی در مزارع، باغات و زمینهای واقع در محدوده شهرستان بدون اخذ مجوز از مراجع قانونی از جمله شهرداریها، سازمان جهاد کشاورزی (امور اراضی) و شورای عالی شهرسازی فاقد ارزش قانونی است و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.
انتهای پیام/