عملیات های عمرانی روستاهای وسکاره و مهرآباد رودهن

بخشدار رودهن از پروژه های عمرانی دو روستای مهرآباد و وسکاره بازدید نمود.

به گزارش تارود، در این بازدید  بهادر مهدیخانی دهیار روستا در خصوص پروژه های عمرانی روستا،هزینه ها و نحوه انجام آنها توضیحاتی ارائه داد.

همچنین طاهر خانی بخشدار رودهن از نزدیک از تمامی پروژه های عمرانی از جمله آسفالت معابر و لکه گیر و تعریض معابر و خیابان های این روستا بازدید نمود و از دهیار مهرآباد خواست تا تمام توان و تلاش خود را در جهت عمران و آبادانی روستا و رفاه و آسایش مردم آن به کار گیرد.

طاهر خانی به همراه جعفر تحیری دهیار و جعفر میسمی رئیس شورای اسلامی روستای وسکاره ضمن بازدید ازاجرای آسفالت خیابان ها و معابر بافت جدید روستا نیز ازعملیات دیوار کشی، بهسازی و تعریض جاده بین مزارع و باغات داخل روستا بازدید نمود و بر حفظ بافت سنتی و زیبای این جاده زیبا تاکید کرد.

وی با اشاره به جاذبه های گردشگری روستای وسکاره گفت: روستای وسکاره از طبیعت بکر و دست نخوره ایی برخوردار است و باید سعی شود که اجرای عملیات های عمرانی روستا موجب تخریب این طبیعت و از بین رفتن آن نباشد.

طاهر خانی تاکید کرد: خدمت به خلق خدا بزرگترین عبادت است و در این راه نباید از هیچ کوششی دریغ کرد.

به گزارش تارود، روستای مهرآباد در جنوب شهر رودهن و روستای وسکاره در شمال شهر رودهن قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا