بازدید امام جمعه شهرستان دماوند از محل حادثه ترکیدگی لوله در خط ۴۰۰ میلی متری آبرسانی دماوند / رفع مشکل قطعی ۵ ساعته آب منطقه گیلاوند

به دنبال بروز نقص فنی در خط انتقال ۴۰۰ میلی‌متری آبرسانی به شهر دماوند، بخش‌هایی از منطقه گیلاوند شامگاه گذشته با قطعی آب بیش از پنج ساعت مواجه شدند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در پی این حادثه، اکیپ‌های عملیاتی شرکت آب و فاضلاب دماوند به سرپرستی قربانی، رئیس آبفای شهر دماوند، بلافاصله عملیات تعمیر را آغاز کردند.

 در پی تماس‌های مردمی و دغدغه‌مندی حجت‌الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان، ایشان با حضور در محل حادثه روند کار را از نزدیک مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

این گزارش‌ حاکی از تلاش شبانه نیروهای امدادی در شرایط سخت برای بازگرداندن جریان آب به شبکه مصرفی شهروندان است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا