بازدید از رستوران و کترینگ شهر دماوند و سنجش بارمیکروبی سطوح و ظروف مورد استفاده

مسئول پایگاه بهداشتی دماوند به همراه کارشناس بهداشت محیط از رستوران و کترینگ‌های شهر دماوند بازدید بهداشتی بعمل آوردند.

ب️ه گزارش پایگاه خبری تارود، نوری مسئول پایگاه بهداشتی شهر دماوند به همراه کارشناس بهداشت محیط با هدف کنترل بهداشت ابزار و ظروف در کترینگ و رستوران‌های شهر دماوند بازدید بهداشتی بعمل آوردند.

مهندس حاجی عیدی در این بازدید با استفاده از دستگاه پرتابل اقدام به سنجش بارمیکروبی سطوح، ابزار و وسایل مورد استفاده در رستوران از قبیل میز کار، قاشق و چنگال، بشقاب، لیوان و…. نمود و از متصدیان صنوف درخواست شد که نسبت به رعایت دستورالعمل شستشو و گندزدایی ابزار و تجهیزات آشپزخانه و پذیرایی و همچنین ضدعفونی دست پرسنل محل کار اهتمام بیشتری داشته باشند.

واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان با شماره تماس ۷۶۳۱۴۴۴۱ داخلی ۱۱۰ و یا ارتباط یا سامانه ملی ۱۹۰ آماده دریافت اخبار مرتبط با موضوعات بهداشت محیط است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا