اهدای اقلام ورزشی به مدارس رودهن در راستای توسعه فعالیتهای ورزشی دانشآموزان

در راستای برنامههای حمایتی اداره ورزش و جوانان شهر رودهن و با هدف تقویت زیرساختهای ورزشی مدارس، طی روزهای ۲۶ و ۲۷ آبانماه ۱۴۰۴، رئیس اداره ورزش و جوانان رودهن جناب آقای سیفی به همراه جمعی از پرسنل اداره، اعضای هیئتهای ورزشی و معتمدین منطقه، در دو بازدید جداگانه از هنرستان هاشمی و مدرسه دخترانه مبتکران رودهن حضور یافتند.
به گزارش پایگاه خبری تارود، در روز ۲۶ آبانماه، رئیس اداره ورزش و جوانان رودهن ضمن بازدید از اماکن ورزشی هنرستان هاشمی، برخی از اقلام ورزشی را به دانشآموزان ورزشکار اهدا کرد. آقای سیفی در این دیدار با اشاره به اهمیت توجه به نشاط، تربیت بدنی و آموزش ورزشکاران جوان، این اقدام را گامی مؤثر در مسیر شکوفایی استعدادهای ورزشی دانشآموزان دانست.
روز ۲۷ آبانماه نیز، هیئت ورزشی رودهن در مدرسه دخترانه مبتکران حضور یافت و مسائل مربوط به استعدادیابی و توسعه ورزش در سطح مدارس مورد بررسی قرار گرفت.
راهکارهایی برای رشد کیفی فعالیتهای ورزشی دانشآموزان مطرح شد و در پایان، بستههایی از اقلام ورزشی به مدیریت محترم مدرسه اهدا گردید تا در راستای ارتقای سطح سلامت و آمادگی جسمانی دانشآموزان مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس اداره ورزش و جوانان رودهن با اشاره به اهمیت پرورش نسل فعال و سلامتمحور در مدارس گفت: اداره ورزش رودهن با تمام توان در مسیر حمایت از فعالیتهای ورزشی و ایجاد انگیزه میان دانشآموزان گام برمیدارد و این همکاریها در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/








