انتصاب اعضای هیئت نجات غریق و غواصی شهرستان دماوند

عضای هیئت نجات غریق و غواصی شهرستان دماوند منصوب شدند.
به گزارش پایگاه خبری تارود، نشست هم اندیشی شایسته پور رئیس و اعضای هیات نجات غریق و غواصی شهرستان دماوند با یزدانی سرپرست اداره ورزش و جوانان در محل دفتر اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند با حضور خانم امیری مسئول امور ورزش بانوان و درویش متولی مسئول امور مالی و قراردادهای اداره ورزش و جوانان برگزار گردید.
ابتدای جلسه یزدانی سرپرست اداره ورزش و جوانان ضمن همدردی با خانوادهای شهیدان فخاری، حمیدیان، عبدی و آقابابایی که در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، تاکید کرد : شهدا با از خودگذشتگی و ایثار، ارزشهایی مانند ایثار، فداکاری، شجاعت و پایبندی به اصول اسلامی را به نمایش گذاشتهاند. زنده نگه داشتن یاد آنها به حفظ و انتقال این ارزشها به نسلهای آینده کمک میکند.
وی در ادامه در خصوص رشته ورزشی نجات غریق در منطقه و ارائه راهکارهای عملی مناسب برای بهبود شرایط منطقه و همچنین تلاش برای هرچه کمتر شدن آسیبهای ورزش های آبی مطالبی را عنوان نمود.
در این جلسه اعضای هیئت نجات غریق و غواصی شهرستان به سمت های خود به شرح ذیل منصوب گردیدند که احکام آنها توسط یزدانی سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند اهداء شد.
مهندس علی شاه صفی خزانه دار
خانم نوشین طاهری موسوی نایب رئیس هیئت نجات غریق و غواصی
خانم نازنین حسینعلیان مسئول کمیته آبدرمانی
خانم ندا مرشدی سمت مسئول کمیته آموزش
خانم پارمیدا مقامی مسئول کمیته مسابقات
خانم فرشته عباسی مسئول کمیته روابط عمومی
خانم سما بیک زاده مسئول بازرسی
انتهای پیام/