رئیس اداره صمت شهرستان دماوند از اشتغالزایی ۱۵۰۰ نفری در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند و استقرار شهرک دانش بنیان در شهرک صنعتی شماره یک دماوند به وسعت ۹۵ هکتار خبر داد.
حجت فضلعلی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار داشت: شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند با وسعت ۲۱۳ هکتار با ۲۱۰ قراداد و ۲۲ واحد فعال برای یکهزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی کرده است که سه واحد را در نیمه اول سال افتتاح شد و سه واحد دیگر نیز در نیمه دوم سال به بهرهبرداری میرسد.
وی ادامه داد: شهرک صنعتی آیینهورزان با دارا بودن ۲۲ هکتار، ۷۲ واحد صنفی و صنعتی که ۲۰ واحد فعال و ۳۲ واحد نیمه فعال و ۲۰ واحد تعطیل هستند و درحال حاضر یک هزار و ۳۰۰ نیز مشغول بکار می باشند.
این مقام مسئول ادامه داد: شهرک صنعتی دماوند یک نیز محل استقرار شهرک دانش بنیان به مساحت ۹۵ هکتار است که درحال حاضر سه واحد دانش بنیان در شهرستان وجود دارد که در حوزه های دارویی، شیمیایی و … فعال میکنند.
رئیس اداره صمت شهرستان دماوند گفت: خارج از شهرک های صنعتی نیز ۱۵ واحد فعال و دو واحد غیرفعال وجود دارد که حدود ۸۰۰ نفر مشغول بکار هستند و در مجموع ۸۹ یا ۸۲ واحد فعال در شهرستان وجود دارد و ۲۲ واحد غیرفعال و سه هزار و ۶۰۰ نفر در حوزه صنعت کار می کنند.
وی افزود: در بخش معدن نیز ۸۶ معدن در منطقه وجود دارید که ۵۳ واحد فعال و ۳۳ واحد غیرفعال و مساحتی بالغ بر یک میلیون و ۵۷۳ هزار و ۳۳۶ کیلومتر مربع در شهرستان معادن اشغال کردند که عمده معادن مخلوط شن و ماسه، سنگ لاشه، سنگ ساختمانی و خاک های صنعتی هستند.
وی گفت: هم اکنون ۶۵۰ نفر در بخش معدن فعالیت می کنند که حجم سرمایه گذاری در این بخش یک هزار و ۱۴۱ همت است.
وی به حوزه اصناف اشاره کرد و گفت: هشت هزار و ۵۰۰ واحد صنفی در شهرستان وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۹۰۰ واحد دارای پروانه و دو هزار و ۶۰۰ واحدها بدون پروانه هستند؛ از پنج هزار و ۹۰۰ واحد، ۸۸۵ واحد تولیدی، دوهزار و ۶۱۹ واحد، یکهزار و ۶۱۰ واحد خدماتی و ۸۷۶ واحد خدمات فنی هستند که زیرمجموعه ۱۶ هکتار در اتاق اصناف ساماندهی شدند و زمینه اشتغال ۲۰ هزار نفر را فراهم نمودند.
این مقام مسئول ادامه داد: در بخش ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که امسال ۱۳ جلسه برگزار شده و ۲۹ مصوبه داشت که تاکنون ۲۳ مصوبه اجرایی شده و مابقی در حال اجرا است.
فضلعلی گفت: در بخش احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده در سال گذشته ۴واحد تعطیل شده، به چرخه تولید باز گشتند و امسال نیز ۴واحد به چرخه باز می گردند که ۳ مورد آن قطعی و یک مورد در حال انجام است.
وی در خصوص تعهد اشتغال نیز بیان داشت: یک هزار و ۶۰۰ نفر مورد تعهد برای شهرستان دماوند بود که تاکنون بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر اجرا شده و بیش از ۸۰درصد به تعهد رسیدهایم.
این مقام مسئول در حوزه بازرسی و کشف قاچاق کالا از ابتدای سال تاکنون ۴۰۵ شکایت داشتیم که تعداد بازرسیهای انجام شده در سطح شهرستان پنجهزار و ۱۳۳ مورد است که تعداد ۸۱۲ پرونده به ارزش ۱۱ میلیارد و ۲۲۳ میلیون و ۱۵۴ هزار ریال تنظیم و جهت سیر مراحل قضایی به تعزیرات حکومتی ابلاغ گردید.
وی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰۹ گشت مشترک داشتیم که ۲۸ پرونده قاچاق تشکیل و ارزش کشفیات ۹۷ میلیارد و ۴۰۵ میلیون ریال بوده که بیشترین شکایات ما در حوزه تخصصی اصناف، نانوایان، مواد غذایی گوشت و مرغ، میوه تره بار در حوزه خدمات مکانیک و املاک بیشترین شکایات ما هستند.
انتهای پیام/