ادامه تلاشها برای یافتن فرد غرق شده در دریاچه تار دماوند با حضور تیمهای آتشنشانی دماوند و لواسانات/ عملیات جستوجو به فردا صبح موکول شد

تلاشها برای یافتن جوان غرق شده در دریاچه تار دماوند با حضور تیمهای عملیاتی آتشنشانی دماوند و لواسانات همچنان ادامه دارد و با توجه به تاریکی هوا، عملیات جستجو به صبح فردا موکول شده است.
به گزارش پایگاه خبری تارود، با وجود هشدارهای متعدد و نصب تابلوها و تحویل بروشورهای مربوط به ممنوعیت شنا در دریاچه تار، دو جوان ظهر امروز وارد آب شدند و متاسفانه یکی از آنها در این دریاچه غرق شد.
پس از اطلاع فرد همراه از غرق شدن دوستش، تیم غواصی که جهت گردش در منطقه حضور داشتند، برای امدادرسانی وارد عمل شدند، اما با تمام تلاشهای انجام شده، هنوز موفق به یافتن فرد غرقشده نشدهاند.
مراتب این حادثه به ستاد مدیریت بحران و هلال احمر شهرستان گزارش شده است و عملیات جستجو و امداد پس از روشن شدن هوا از سر گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/