اجرای عملیات جدول‌گذاری و روکش آسفالت در لاین کندرو بلوار امام رضا(ع) رودهن

شهردار رودهن از آغاز عملیات جدول‌گذاری و روکش آسفالت لاین کندرو بلوار امام رضا(ع) خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، عباس صفری در این‌باره گفت: نهضت آسفالت و جدول‌گذاری معابر شهری به‌صورت گسترده و با هدف رفاه حال شهروندان، سامان‌دهی معابر و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری، خدمات‌رسانی به شهروندان در حوزه‌های مختلف به‌صورت ویژه در حال پیگیری است. احداث بلوار ۵۵ متری امام رضا(ع) نیز در همین راستا و با هدف بهسازی و توسعه معابر شهری در حال انجام است که شامل جدول‌گذاری، زیرسازی، آسفالت، احداث مسیر کندرو به همراه پیاده‌روسازی و ایجاد فضای سبز در فاز نخست خواهد بود. این پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال در دست اجراست.

شهردار رودهن ضمن تأکید بر اهمیت پروژه‌های عمرانی، تصریح کرد: با اجرای پروژه‌هایی نظیر جدول‌گذاری و آسفالت‌ریزی گسترده، زیرساخت‌های شهری بهبود یافته و رفاه، ایمنی و آسایش شهروندان ارتقا خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا