با دستور مدعیالعموم انجام شد؛
اجرای طرح مشترک برخورد با موتورسیکلتهای غیرمجاز و اتباع فاقد مدارک در مراکز پسماند اسلامآباد و آبسرد/ ۱۲ دستگاه موتورسیکلت سهچرخ به پارکینگ منتقل شد
با دستور دادستان شهرستان دماوند و در راستای برخورد با وسایل نقلیه و افراد فاقد مدارک قانونی، طرح اقدام مشترک با حضور نماینده دادستان، عوامل فرماندهی انتظامی شهرستان، رؤسای پلیس راه و راهور دماوند و فیروزکوه و همچنین نیروهای کلانتریهای گیلاوند و آبسرد در مراکز پسماند اسلامآباد و آبسرد اجرا شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، در این طرح، ضمن بررسی وضعیت اتباع خارجی حاضر در این مراکز، شناسایی و جمعآوری اتباع فاقد مدارک اقامتی در دستور کار قرار گرفت تا نسبت به طرد قانونی آنان از کشور اقدامات لازم صورت گیرد.
در جریان این عملیات، ۱۲ دستگاه موتورسیکلت سهچرخ فاقد مدارک قانونی از محلهای بازیافت اسلامآباد و آبسرد توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
همچنین حسب دستور دادستان شهرستان، مدارک شناسایی و اقامتی افراد حاضر توسط مأموران انتظامی مورد بررسی قرار گرفت.
این طرح با محوریت دادستانی شهرستان و در راستای امنیت روحی، روانی و بهداشتی شهروندان محترم شهرستان و درخواست شهروندان با همکاری کامل فرماندهی انتظامی دماوند صورت پذیرفت و همچنان ادامه خواهد داشت و اقدامات قانونی لازم علیه افراد و وسایل نقلیه غیرمجاز در مراحل بعدی نیز انجام خواهد شد.
انتهای پیام/