اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در سطح شهرستان دماوند

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان دماوند، از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه انواع فراورده‌های خام دامی در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، دکتر مجید محمدیان اظهار کرد: از آنجائیکه نظارت بهداشتی دقیق‌تر و جدی‌تر بر نحوه نگهداری، عرضه انواع فراورده‌های خام دامی ضامن سلامت شهروندان می‌باشد و به جهت جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان و پیشگیری از بیماری‌های منتقله به شهروندان، این طرح نظارتی با جدیت بیشتر در سطح شهرستان به اجرا در آمده است.

وی افزود: با آغاز فصل گرما و احتمال بروز و ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو که کشتار غیرمجاز می‌تواند یکی از علل ابتلا به آن باشد، افزایش پیدا می‌کند و رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری از اهمیت بالایی برای جلوگیری از ابتلا دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان دماوند اعلام کرد: کشتار غیرمجاز دام و تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی باعث کنترل بیماری تب کریمه کنگو می‌شود و از شهروندان درخواست نمود از هر گونه کشتار غیر‌مجاز به دلیل مخاطرات بهداشتی آن خوداری نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا