آموزش همگانی نگهبانان محله با مشارکت شرکت‌های مراقبتی در دماوند به مناسبت هفته انتظامی

رئیس پلیس پیشگیری و عملیات فرماندهی انتظامی شهرستان دماوند در کارگاه آموزشی نگهبانان محله موسسات حفاظتی و مراقبتی این شهرستان گفت: آموزش همگانی بارزترین مسیر پیشگیری از سرقت است.

به گزارش پایگاه خبری تارود، سرهنگ محسن سوری به مناسبت هفته انتظامی در این همایش ضمن تبریک افزود: هرچند برقراری نظم و امنیت و حفاظت از کار و سرمایه مردم وظیفه ذاتی پلیس است، اما این مهم نیازمند همکاری مردم و کسبه نیز می‌باشد.

وی با تأکید بر اینکه آموزش همگانی و ارتقای سطح آگاهی عمومی بهترین راهکار مقابله با جرائم به‌ویژه سرقت است، اظهار داشت: اقدامات پیشگیرانه در حوزه سرقت بسیار آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر از برخورد پس از وقوع جرم بوده و شرکت‌های مراقبتی به دلیل ارتباط مستقیم و مداوم با مردم، نقشی کلیدی و تعیین‌کننده در این مسیر دارند.

سرهنگ سوری در پایان گفت: همکاری پلیس با شرکت‌های مراقبتی و حفاظتی باید بر پایه تعامل دوسویه باشد، چرا که فعالیت اقتصادی تنها در محیطی امن محقق می‌شود. بنابراین مسئولان و نگهبانان محله در این شرکت‌ها باید با احساس مسئولیت، همانند یک پلیس عمل کرده و یاری‌گر نیروی انتظامی در مبارزه با جرائم باشند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا