️قطعی مکرر برق موجب نارضایتی مردم و کسبه دماوند شده است/ تاکید فرماندار دماوند بر تجهیز دکل های مخابراتی به برق اضطراری

فرماندار دماوند بر تجهیز دکل های مخابراتی به برق اضطراری تاکید کرد.
ب️ه گزارش پایگاه خبری تارود، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان با اشاره به شعار سرمایهگذاری برای تولید اظهار داشت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب، حمایت از سرمایهگذاری و حل مشکلات سرمایهگذاران، بسیار حائز اهمیت است.
️وی با اشاره به قطعی مکرر برق در شهرستان بیان کرد: قطعیهای بدون برنامه، موجب نارضایتی مردم شده و کسبه را نیز با مشکل مواجه کرده است.
️فرماندار دماوند ادامه داد: متاسفانه دکلهای مخابراتی شهرستان نیز به دلیل عدم تجهیز به برق اضطراری، به محض قطعی برق دچار اختلال میشوند و جلوگیری از قطعی ارتباطات از موضوعاتی است که باید مدنظر قرار گیرد.
️حیدری آزاد با اشاره به موضوع ناترازیها در شهرستان گفت: سرمایهگذاری در جهت احداث مزرعه برق خورشیدی و تخصیص زمین توسط ادارات منابع طبیعی و راه و شهرسازی از موضوعات موکد است و در صورت آمادگی واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی در خصوص استفاده از برق خورشیدی، استقبال خواهیم کرد.
انتهای پیام/