کمیته تخصصی پیشگیری از مواد مخدر در دماوند

در کمیته تخصصی پیشگیری از مواد مخدر آموزش و اطلاع رسانی محوریت انجام کار بهزیستی دماوند قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، “فاطمه خانزادی “رئیس اداره بهزیستی دماوند در جمع مسئولین شهری کمیته تخصصی پیشگیری از اعتیاد قرار گرفته ومسائلی همچون چندین برابر شدن بیماران وابسته به مواد مخدر و چالش های خانواده های دارای اعتیاد پرداخت.

وی گفت: در طی سالیان آخر وشیوع بیش از حد انواع مواد مخدر در بین جوانان وحتی دانش آموزان مدارس روبه روشده ایم که این امر باعث شده است در بحث آسیب های اجتماعی در سطح جامعه قدم های بالاتری را برداریم.

رئیس اداره بهزیستی دماوند بیان کرد: درست است اعتیاد بلایی است خانمان سوز در سطح جهان ومی توان به جرات اعلام نمود تنها راه مقابله با آن فقط با آموزش وآگاهی دادن به افراد جامعه می باشد به طوری که اگر یک نوجوان با مواد مخدر روبه روشد صراحتا بتواند در خود مهارت نه گفتن را افزایش داده باشد.

خانزادی اقدامات انجام شده در حوزه امور توسعه وپیشگیری سازمان بهزیستی خود را در آموزش دهی در سطح جامعه ، پذیرش بیماران وابسته به مواد مخدر به صورت خود معرف در مراکز اقامتی ترک اعتیاد ، تحت حمایت قرار دادن خانواده های دارای اعتیاد به صورت موقت تا پایان مرحله درمان خواند.

وی خاطر نشان کرد: افرادی که به مرحله بهبودمواد مخدر رسیده اند و دارای مدرک فنی و حرفه‌ای از سوی آن سازمان هستند می توانند به سازمان بهزیستی مراجعه نموده وتقاضایی دریافت وام خود اشتغالی دهند زیرا صیانت از اشتغال بهبود یافتگان امری است بسیار حائض اهمیت .

سرهنگ  علی محمد نماینده نیروی انتظامی شهرستان دماوند در جمع مسئولین شهری کمیته تخصصی مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته و گفت: آموزش وکار فرهنگی در محیط خانواده یکی از الزامات و اصلی ترین راهکار کاهش آسیب های اجتماعی در سطح جامعه می باشد اعتیاد بحرانی است جهانی و راهکار آن فقط وفقط نه گفتن به اعتیاد است و پر کردن خلاء عاطفی درمحیط خانواده می باشد ما چهار هزارشهید مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داده ایم.

فاطمه مهرابی عضو شورای شهر اسلامی شهرستان دماوند عنوان کرد: شهری سالم، امن وپرتوی از آرامش نیاز به مشارکت گروهی جمیع مسئولین شهری دارد معضل اعتیاد در سطح جامعه بخصوص شهرستان دماوند امری است مهم که تنها بومی وغیر بومی بودن ، اتباع بیگانه و شهروندان دماوندی را در بر نمیگیرد بلکه باید جهت کاهش این آسیب در شهرمان اقدامات ازرنده ای را برداریم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا