آخرین وضعیت مصدومان حادثه صبح امروز؛
تصادف پنج خودرو در محور دماوند – فیروزکوه ۲۴ مصدوم و ۳ فوتی برجای گذاشت/ حضور میدانی تیمهای امدادی، آتشنشانی آبسرد و عیادت مسئولان از مصدومان در بیمارستان سوم شعبان
امروز یکشنبه حوالی ساعت ۶ و ۱۹ دقیقه صبح، گزارش تصادف پنج دستگاه خودرو شامل کامیون، مینیبوس، پراید، تندر ۹۰ و پرشیا به مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران اعلام شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، بلافاصله پس از دریافت این گزارش، سه دستگاه آمبولانس اورژانس، سه دستگاه آمبولانس جمعیت هلالاحمر، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو خودروی فرماندهی و یک تیم نجات فنی هلالاحمر به همراه نیروهای آتشنشانی آبسرد که نقش پررنگی در عملیات داشتند، به محل حادثه در مسیر دماوند به فیروزکوه، محدوده آبسرد، اعزام شدند.
در این سانحه، ۲۴ نفر مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات اولیه امدادی، به مراکز درمانی منتقل شدند. حال دو نفر از این مصدومان وخیم گزارش شده و متأسفانه شمار جانباختگان حادثه به سه نفر رسید.
آرمودیان معاون مدیریت بحران استان تهران، جعفر نورمحمدی دبیر ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند و بدری معاون جمعیت هلالاحمر دماوند، با حضور در بیمارستان سوم شعبان، ضمن دیدار با میرزاحسینی رئیس بیمارستان، از روند درمان و امدادرسانی به مصدومان حادثه بازدید و با آنان گفتوگو کردند.
انتهای پیام/




