رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند:

بحث ضعف اینترنت معلمان و خانواده‌های روستایی در دماوند را دچار مشکل کرده است/ قبولی‌های خوبی را در بحث کنکور سال 99 در شهرستان دماوند شاهد بودیم

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: بحث ضعف اینترنت معلمان و خانواده‌های روستایی در دماوند را دچار مشکل کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مهرداد پورفتحی در حاشیه نشست شورای آموزش و پرورش در مورد برگزاری این نشست اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا آموزش و پرورش یکی از مسائل بسیار مهمی است که باید به آن پرداخت به همین منظور نشست شورای آموزش و پرورش امروز با هدف تبیین مسائل، مشکلات، معایب و مزایای آموزش مجازی برگزار شد.

وی با بیان اینکه در دوران کرونا وضعیت آموزش نیز مانند حوزه‌های دیگر تغییر کرده است گفت: فعالیت‌های بسیار خوبی در حوزه مدارس در حال انجام است اما متاسفانه یکی از مسائلی که معلمان و خانواده‌ها را دچار مشکل کرده است بحث ضعف اینترنت است که در بیشتر روستاها با آن روبه‌رو هستیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که آموزش مجازی به وجود آورده بحث سلامت جسمی و اضافه وزن دانش آموزان است به همین منظور در برخی از مدارس برنامه‌ریزی شده تا موضوع تربیت بدنی با برنامه‌های خاصی اجرایی شود تا دانش‌آموزان از لحاظ جسمی دچار مشکل نشوند.

پورفتحی بیان کرد: یکی از مواردی که امروز در نشست شورای آموزش و پرورش مورد بررسی و تصویب قرار گرفت پیشنهاد یکی از اهالی شهرستان دماوند مبنی بر ایجاد یک مجتمع و اردوگاه فرهنگی، آموزشی و ورزشی در روستای اوزن دره است؛ هدف از ایجاد این مجتمع‌ها در روستاها رشد بیشتر این مناطق و پیشرفت روستاها است که امروز تصویب و قرار شد مراحل اداری آن طی شود.

وی با بیان اینکه امسال خوشبختانه رتبه‌ها و قبولی‌های بسیار خوبی در بحث کنکور در شهرستان دماوند شاهد بودیم تصریح کرد: با توجه به اینکه سال تحصیلی گذشته از اسفندماه دچار مشکلاتی شد اما خوشبختانه قبولی‌های خوبی را شاهد بودیم زیرا هدف‌گذاری‌هایی از سال 96‌ انجام شده بود تا بتوانیم به این نتیجه برسیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند ادامه داد: با همکاری مشاوران تحصیلی و با انتخاب رشته‌های مناسب توانستیم قبولی‌های بسیار خوبی از جمله در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و مهندس‌های مختلف در دانشگاه‌های برتر کشور داشته باشیم این هدف‌گذاری ادامه‌دار خواهد بود و امیدواریم در سالیان آینده شاهد این قبولی باشیم.

پورفتحی گفت: با شیوع ویروس کرونا آموزش مدارس به صورت مجازی شده که این مهم مزایا و معایب را به همراه داشته است.

وی ادامه داد: اولیا دانش آموزان از قطعی اینترنت در بخش شهری و روستایی گله مند هستند که البته این مهم تنها مختص به دماوند نیست اما امید است با حمایت مخابرات شهرستان به حداقل برسد.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه دبیران در این ایام فعالیت های خوبی دارند اما به دلیل آموزش غیر حضوری با چالش هایی نیز مواجه هستند، بیان داشت: یکی از مشکلات آموزش مجازی، عدم ایجاد تعادل بخشی بین آموزش و سلامت دانش آموزان است برای رفع این مهم برنامه ریزی هایی در بخش پرورشی و تربیت بندی با هدف حفظ سلامت دانش آموزان و اهمیت به حوزه تربیتی پیش بینی شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند با اشاره به تعامل این نهاد با دیگر دستگاه ها با هدف حمایت های مالی و اعتباری، تصریح کرد: یکی از مطالبات دانش آموزان در حوزه آموزش مجازی، تامین و تهیه گوشی هوشمند است که در این راستا همه دستگاه ها و انجمن های مردم نهاد همکاری لازم را داشته و مصوب شده زیر نظر اموزش پرورش در اختیار دانش اموزان قرار گیرد تا همه بتوانند از این مهم برخوردار و تحت پوشش سامانه شاد باشند.

*امور پرورشی و تربیتی دانش آموزان باید بیشتر مد نظر قرار گیرد 

حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند نیز در این نشست با تاکید براینکه باید پرورش در کنار آموزش قرار گیرد، افزود: استفاده بیش از حد کودکان و نوجوانان از فضای مجازی آسیبهای روحی و جسمی را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید آسیب ها شناسی و نسبت به رفع آن کوشید، گفت: بیان توصیه های بهداشتی و درمانی، توجه به مسائل روحی و روانی دانش آموزان، تشویق برای نماز و اعمال عبادی و … از سوی مدیران و مربیان به دانش آموزان ضروری است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا