بازدید مسئولان از پایگاه امداد و نجات چناران و بررسی ساخت مرکز تیم آنست شرق استان تهران در دماوند

در راستای تقویت زیرساخت‌های امدادی شرق استان تهران، جمعی از مسئولان محلی با حضور در پایگاه امداد و نجات چناران، روند بررسی و پیگیری احداث ساختمان ویژه تیم آنست (سگ‌های جست‌وجو و نجات) را مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، صفری شهردار رودهن به همراه رسولی معاون عمرانی شهرداری رودهن، حسین‌زاده نماینده محترم دکتر شاهرخ رامین (نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی)، و بدری معاون و مسئول امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر شهرستان دماوند از این پایگاه امدادی بازدید کردند.

در جریان این بازدید، طرح احداث ساختمان ویژه تیم آنست شرق استان تهران در شهرستان دماوند به‌ عنوان یکی از پروژه‌های مهم توسعه امداد و نجات منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

مسئولان حاضر ضمن تأکید بر ضرورت راه‌اندازی این مرکز تخصصی، بر همکاری دستگاه‌های اجرایی جهت تسریع در اجرای پروژه تأکید کردند.

با احداث این مرکز در دماوند، سرعت و دقت عملیات جست‌وجو و نجات در حوادث مختلف از جمله زلزله، رانش زمین و گم‌شدگی افراد به‌طور چشم‌گیری افزایش خواهد یافت و شرق استان تهران از ظرفیت امدادی بالاتری برخوردار می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا