گیاه‌خواری و کبود ویتامین‌های D و B12

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه خام‌خواری و گیاه‌خواری کمبود ویتامین‌های D و B12 را در پی دارد گفت: به شرط تامین این ویتامین‌ها از طرق دیگر، خام‌خواری و گیاه‌خواری از رژیم‌های غذایی مناسب به شمار می‌رود.

به گزارش تارود،  مرتضی صفوی، رژیم‌های غذایی خام‌خواری و گیاه‌خاوری را برای هموطنان مناسب دانست اما در مورد کمبود ویتامین‌های D و B12 در این افراد هشدار داد.

وی گفت: افرادی که گیاه‌خواری می کنند و یا خام خوار هستند، با کمبود ویتامین‌های D و B12 مواجه می‌شوند.

به گفته این متخصص تغذیه ویتامین‌های D و B12 تنها در مواد غذایی که از حیوانات تهیه می‌شود وجود دارد و به دلیل عدم مصرف محصولات حیوانی، افراد با فقر ویتامین‌های D و B12 مواجه می‌شوند.

صفوی با بیان اینکه خام‌خواری و گیاه‌خواری رژیم‌های مناسبی هستند خاطرنشان کرد: این رژیم‌های غذایی مناسب هستند به شرطی که با خوردن لبنیات و تخم مرغ ویتامین‌های D و B12 را برای بدن خود تامین کنند.

وی همچنین یادآور شد: آن دسته از افرادی که نمی‌توانند لبنیات و تخم مرغ مصرف کنند، باید زیر نظر پزشک مکمل‌های غذایی را مصرف کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا