آغاز برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

رئیس دانشکده کشاورزی و علوم پایه واحد رودهن از آغاز برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، علی چیتگر با اعلام این خبر اظهار کرد: برداشت گل زعفران از مزارع تحقیقاتی آغاز و همزمان زمان عملیات جداسازی کلاله قرمز رنگ خوراکی زعفران، از سوی نیروهای بخش کشاورزی و فضای سبز دانشگاه انجام می‌شود.

وی افزود: به علت خشکسالی‌های پی در پی و آهکی بودن خاک‌های منطقه رودهن، گیاه زعفران با نیاز آبی حداقل یک نوبت در سال مقاوم به خشکی و خاک‌های آهکی و اقلیم سرد و خشک جایگزین خوبی برای انواع گیاهان پائیز و بهاره است به‌طوری‌که با یک نوبت آبیاری در سال و تحمل دما تا منفی 10 درجه سانتی‌گراد قادر به محصول دهی است.636154065596455197 636154065676455375

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا