بازدید مسئولان از مجتمع کشاورزی و دامپروری هومند آبسرد

مسئولان شهرستان دماوند از مجتمع کشاورزی و دامپروری هومند آبسرد بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، فرماندار شهرستان دماوند به همراه رئیس جهاد کشاورزی شهرستان و سرپرست شهرداری آبسرد از مجتمع کشاورزی و دامپروری هومند آبسرد بازدید و از نزدیک در جریان تولیدات این مجتمع قرار گرفتند.
در این بازدید ابتدا در نشستی، مسئولین مجتمع گزارشی از ظرفیتها و توانمندیهای کشاورزی و دامپروری همچون نوع و میزان تولیدات دامی و همچنین گیاهان دارویی و محصولات باغی و مشکلاتی که مجتمع برای توسعه با آن روبهرو است ارائه کردند.
مسئولان شهرستان دماوند در ادامه از قسمتهای مختلف این مجتمع کشاورزی و دامپروری همچون مزرعه کشت گیاهان آویشن و مریمگلی بهعنوان گیاهان دارویی، سولههای پرورش مرغ تخمگذار، مزرعه کشت گل محمدی، باغهای و کارگاه تولید عرقی جات گیاهی بازدید کرد.
بازدید از مزرعه کشت زعفران نیز در پایان این برنامه صورت گرفت و مسئولان از نزدیک در جریان نحوه تولید، برداشت و فرآوری محصول زعفران در این مجتمع قرار گرفتند.

انتهای پیام/