رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند خبر داد؛

11 منطقه آسیب‌خیز و حاشیه‌نشین در شهرستان دماوند وجود دارد/ برپایی پایگاه سلامت اجتماعی در نقاط آسیب‌خیز شهرستان دماوند/ شکل‌گیری پایگاه سیار اورژانس اجتماعی شهرستان دماوند در سال جاری

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند از وجود 11 منطقه آسیب‌خیز و حاشیه‌نشین و برپایی پایگاه سلامت اجتماعی در نقاط آسیب‌خیز این شهرستان خبر داد و گفت: شکل‌گیری پایگاه سیار اورژانس اجتماعی شهرستان دماوند در سال جاری از جمله اقدامات این نهاد بود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حسین بی‌نیاز در نشست کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی و اخلاقی در محل فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: دو محور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در زمینه کنترل و کاهش و همچنین پیشگیری از آسیب‌ها مد نظر سازمان بهزیستی قرار دارد.

وی از اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، نقاط بحرانی شهری و فساد اخلاقی به عنوان پنج اولویت آسیب کشوری نام برد و افزود: در سطح کشور آماری بالغ بر 11 تا ۱۸ میلیون حاشیه‌نشینی وجود دارد که این موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند با اشاره به موضوع اعتیاد در جامعه تاکید کرد: متاسفانه 40 تا 50 درصد از طلاق‌ها در کشور به دلیل ابتلا به اعتیاد صورت می‌گیرد به گونه‌ای که میزان اعتیاد در بین افراد 15 تا 60 سال از یک و نیم درصد به چهار و نیم درصد رسیده است.

بی نیاز با تاکید بر ضرورت شناسایی نقاط آسیب‌خیز در شهرستان دماوند گفت: بر اساس اطلاعات موجود تعداد 11 منطقه آسیب‌خیز و حاشیه‌نشین در این شهرستان معرفی شده که در صورت  معرفی آنها توسط نیروی انتظامی مباحث آموزشی و ارائه خدمات در راستای کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی توسط اداره بهزیستی در آنها مورد توجه قرار می‌گیرد.

*برپایی پایگاه سلامت اجتماعی در نقاط آسیب‌خیز شهرستان دماوند/ شکل‌گیری پایگاه سیار اورژانس اجتماعی شهرستان دماوند در سال جاری

وی ادامه داد: ما آمادگی برپایی پایگاه سلامت اجتماعی در نقاط آسیب‌خیز شهرستان دماوند را داریم و در هر روستایی که نیاز به برگزاری کلاس آموزشی در جهت پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی داشته باشد به ارائه خدمت خواهیم پرداخت.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند از اجرای تفاهم‌نامه با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند در راستای موضوع آسیب‌های اجتماعی خبر داد و عنوان کرد: در این خصوص کلاس‌های آموزشی مختلفی در سطح شهرستان برگزار می‌شود که به موضوع آسیب‌های اجتماعی می‌پردازند.

بی‌نیاز اشاره‌ای به موضوع راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در این شهرستان کرد و اظهار داشت: پایگاه سیار اورژانس اجتماعی این شهرستان در سال 96 با هدف کمک به کاهش آسیبب‌های اجتماعی شکل گرفت و با بهره‌گیری از نیروهای متخصص به بررسی موضوعاتی مانند کودک‌آزاری، معلول‌آزاری و موارد منجر به خودکشی می‌پردازد.

وی با اشاره به افزایش روند طلاق در شهرستان دماوند بیان کرد: افزایش میزان طلاق بر کسی پوشیده نیست و بر اساس قانون 16 حمایت از خانواده، طلاق‌های توافقی از سوی دادگستری به اداره بهزیستی در این شهرستان ارجاع داده می‌شود، اما آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد میزان درصد ازدواج در مقایسه با طلاق در این شهرستان است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند از عدم آگاهی خانواده‌ها و دوری از هنجارها و ارزش‌ها به عنوان عوامل ایجاد کننده آسیب‌های اجتماعی نام برد و تاکید کرد: هر چه سنت‌ها و هنجارها در جامعه حفظ شود میزان آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت.

بی‌نیاز از ارائه آموزش‌ به عنوان عامل کاهش‌دهنده آسیب‌های اجتماعی نام برد و عنوان کرد: این موضوع در دماوند مورد توجه قرار گرفته است و در رودهن نیز انتظار داریم که آموزش مباحث پیش از ازدواج در مقاطع آخر تحصیلی مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا